Gjithçka që ju nevojitet nga një ekspert!

Banimi, Komercial & Zgjidhje të aplikuara për ajër të kondicionuar

Gjithçka që ju nevojitet nga një ekspert!

Banimi, Komercial & Zgjidhje të aplikuara për ajër të kondicionuar

Gjithçka që ju nevojitet nga një ekspert!

Banimi, Komercial & Zgjidhje të aplikuara për ajër të kondicionuar

Gjithçka që ju nevojitet nga një ekspert!

Banimi, Komercial & Zgjidhje të aplikuara për ajër të kondicionuar

Haier Air Conditioning

Më shumë se 35 vjet më parë Haier lindi në Kinë. Sot, Haier është përhapur në të gjithë Azinë, Afrikën, Evropën, Amerikën e Veriut dhe Lindjen e Mesme në të gjitha cepat e botës sonë. Ka 10 qendra kërkimi dhe zhvillimi(R&D), 24 parqe industriale, 66 qendra marketingu dhe 108 fabrika prodhuese në të gjithë globin.Markat e reja vazhdojnë t'i bashkohen Haierit; Sanyo Electric, Fischer Parker, GEA dhe Candy janë të gjithë tani pjesë e familjes Haier.

Në frymën e inovacionit dhe sipërmarrjes, Haier gjithmonë mbështet parimin e "përparësisë së vlerës së njerëzve".

Haier po kalon kultura si dhe po bashkon markat, dhe ne jemi të ngazëllyer që po zhvillojmë më tej markën dhe rrjetin tonë në të gjithë Evropën.

BASHKOHUNI NË RRJETI TONË GLOBAL. Krijo mundësi të reja.

Zbuloni më shumë rreth Haier Group >

Përfitimet e Haier HVAC

Maximum Comfort
Komfort maksimal
Sistemet tona HVAC ju sjellin një sërë veçorish & përfitime për t'ju siguruar që të shijoni të gjitha efikasitetet duke përjetuar rehati optimale.
Smart Control
Kontroll i zgjuar
Një sistem kondicionimi inteligjent i lidhur me Wi-Fi ju lejon fleksibilitetin dhe komoditetin për të pasur kontroll të plotë të njësisë tuaj AC nga kudo që të jeni.
High Quality
Cilesi e larte
Qendra kërkimore e Haier në Kinë ka mbi 150 laboratorë ku është e mundur të testohen të gjitha produktet sipas të gjitha rregullave ndërkombëtare specifike për sektorin HVAC.
Inverter Plus 2
Efikas ne energji
Krahasuar me teknologjinë konvencionale të inverterit, Haier Inverter Plus integron kontrollet e inverterit TLFM, PID dhe A-PAM për të arritur kontroll inteligjent të njësisë, duke ofruar rehati, besueshmëri dhe efikasitet maksimal.